17.8.2016

17082016 kun eksyin keskiviikkoiseen aamuyöhön

Nyt soi

"Ei ei siis kyllä mulla on unirytmi kohdallaan niin että nukun öisin, en päivisin
se vain siinä että keskimäärin mä nukun vaan joka toinen yö."



Kehtaan väittää Kouvolan Virastotalon aiheuttaneen minulle niin paljon surua, 
että voin ilman minkäänlaista ironiaa itseäni tai ex-kotikaupunkiani kohtaan
vain jättää nämä kuvat tähän.




Miten olenkaan taas parhaimmillani 20 tuntia valvoneena ja miten nämä ovat niitä tunteja joina siivoan kämppää ja valmistaudun käymään läpi tarvittavia byrokratiopuheluita ja virastokäyntejä. Tänään se tarkoittaa psykoterapeuttien etsimistä ja ennen kaikkea psykoterapeuttien haastattelu-käyntimaksujen selvittelyjä. 

Päiväksi ajattelin hautautua kirjastoon. Viime viikkoina kirjastoista on tullut hyvin läheisiä ystäviäni. Helsingissä on tasan 40 kirjastoa ripoteltuna eri osiin kaupunkia. Aion tutustua niistä jokaiseen. Olen tavannut jo yli puolet. Iltapäivällä suunnittelin kyllä näkeväni myös ihmisystäviäni. Aiemmilta vuosilta tuntemani kaavan mukaisesti tiedän loisteeni alkavan hajoilla keskimäärin 34 valvomistunnin jälkeen, sitten voin vain toivoa että unilääkekombot mätsäävät ennen kuin mikään minussa hajoaa yöhön kokonaan. 

Mutta juuri nyt silmäni ovat kirkkaat kuin katulamput,
kaikki muu epäoleellista.

7 kommenttia:

 1. Niinpä....ja mä en nuku enää ollenkaa. En yhtenäkään yönä ilman unilääkekomboja. Mutta silloin olen normaali, turha siis yrittää muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näin menty jo neljä vuotta. 23v vuotta ikää :)

   Poista
  2. Toi on niin harmi ettei pysty nukahtamaan itse, luonnollinen uni olisi niin paljon virkistävämpää. :/

   Poista
 2. Pidän tästä postauksesta suunnattomasti.

  VastaaPoista
 3. Tykkään tuosta kirjastoideasta :) en o itsekään käynyt kaikissa Helsingin kirjastoissa... & on hauskaa kun nykyään on niitä kirjojen kierrätyshyllyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelin että jossain vaiheessa kirjoittaisin postauksen pelkästään kirjastosurffailusta, se on aika hauskaa, suosittelen! Tosi hassua kun suunnilleen joka toisella kaupunginosalla on oma kirjasto. :'D

   Poista