2.9.2016

02092016, minne katosit elokuu

Elokuussa on soinut:


"Dany of the House Quinea pig
First of her name,
Queen of Mereen
Queen of the Andels and the first quinea pig
Lady regnant of the Seven kingdoms
And protector of the realm
Quileesi of the Great Round Sea
Breaker of cages
And mother of hay

Elokuisia asioita

Suurin järkytys:
pikkusiskoni muutti poikaystävänsä kanssa yhteiseen asuntoon Kouvolan keskustaan ja hankki marsun, joka on nimetty ihan liian mahtipontisesti Danyksi Game of Thronesin Daenerys Targaryanin mukaan. Serkkumme, jonka käsissä Dany kuvassa on, sai minut kuitenkin vakuutettua marsun söpöydestä. 

Suurin ilo:
kasvava kissanpentu

Suurin riesa: 
kasvava, itsepäisesti pöydille kiipeilevä, paperia syövä kissanpentu

Ärsyttävintä:
tosi pienellä budjetilla kitkuttelu ja kaikesta säästäminen,
joka jatkuu myös syyskuun ajan

Toisaalta:
sen ansioista sain eilen kaksi tatuointia lisää
(postaan kuvia kun saan niitä otettua)
ja äsken tilasin kahdet kermanvalkoiset lolisopivat kengät
(viimeinkin löysin oikeaa sävyä)
ja pienen kasan cd-levyjä

Ai niin:
en muista, olenko blogin puolella kertonutkaan, mutta siirryin älypuhelittomaan, värinäytöttömään elämään. Vitut Pokemon Go:sta, mulla on Nokia 3310, viikon kestävä akku, Matopeli ja Space Impact. Tämä on henkilökohtainen vastalauseeni kapitalismille ja elektroniikalle, joka tehdään rikkoutumaan. Tulen hyvin toimeen ilman älypuhelinta. Olen korvannut Spotifyn kannettavalla cd-soittimella ja osaan suunnistaa myös itsekseni, ilman Google Mapsia. Metromatkoilla tykkään lukea kirjaa tai päivän Metro-lehteä tai kirjoittaa vihkoa täyteen. 

Muuta:
elokuu vain katosi jonnekin, lähinnä oleilin yksin kotona, leivoin sämpylöitä ja tuskailin kirjoittamisen vaikeutta. Luin mm. Hella Wuolijoen kirjan Enkä ollut vanki, joka kertoo Hella Wuolijoen ajasta poliittisena vankina Jatkosodan aikana. Pidin Wuolijoen tavasta kuvata vankilamaailmaa ennen kaikkea muiden vankien tarinoiden kautta. Lisäksi Katsoin Henkien kätkemän pitkästä aikaa, huomasin pitäväni uusimmasta James Bondista, Spectrestä ja erityisesti sen ohjauksesta ja yllättävän harmonisesta värimaailmasta. Kävin katsomassa Suicide Squadin ensi-illan ennakkonäytöksessä ja pidin siitä kovasti juonen tylsyyttä lukuun ottamatta.

Seuraavaksi:
aion herättää Turusta käymään tulleen ystävän päiväunilta. Suunniteltiin illaksi Itiksessä käymistä, huomisen ohjelmana on miitti kello kahdesta alkaen Iso Roobertinkadun Unssissa, tässä Helsingin lolitamiittiryhmän facebook-linkki siitä kiinnostuneille. Sunnuntaina olen menossa J-fashion Fairiin ja myös siellä pidettävään muotinäytinäytökseen malliksi, joten viikonloppu on aika täynnä ohjelmaa. Nyt herätän Annin @saapasjalkakisu ja haudutan meille vihreää, marjoilla maustettua teetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti