20.9.2016

Kakkuprintti hautausmaalla, 17092016, lauantai

Nyt soi:


Angelic Pretty x Innocent World
sweet x classicJälkikäteen aloin miettiä, että kakkuprintti hautausmaalla on ehkä vähän ...irvokasta, mutta puolusten tätä niin, ettei meidän ollut tarkoitus päätyä Bean kanssa Hietaniemen hautausmaalle. Alkuperäisen suunnitelman mukaan oli tarkoitus lähteä Mustavuoren luolien suuntaan metsään tai jäädä kuvaamaan pelloille niitä ennen.

Alkuperäinen suunnitelma hyllytettiin siinä kohdassa, kun laittautumiseeni oli mennyt neljä tuntia ja tappelin yhä hiusten kanssa. Ne eivät oikein suostuneet asettumaan, ja ulkona viimeinenkin toivo kiharoista oli tuulen viemää. Koska päivän pääsuunnitelma oli kuitenkin oli mennä Kiiski Open Mic -tapahtumaan, lähdettiin metrolla suoraan keskustaa kohti. Töölön suuntaan kävellessä Hietaniemen hautausmaa vain tuli vastaan, joten päädyttiin spontaanisti sinne kuvaamaan. Toisaalta en laittaisi itse ollenkaan pahakseni, jos haudalleni tuotaisiin kakku tai parikin. Olisihan se ihan liikuttava ele vaikka syntymäpäivänä. 

Vietimme illan Kiiskessä, minä kävin lukemassa kaksi runoa yleisön edessä, se jännitti mutta oli oikeastaan myös ihanaa. Sitten kuuntelimme muiden esityksiä, joimme kirsikkaolutta samasta lasista ja pelasimme ristinollaa. Voitin Bean aika kevyesti, mutten löydä vihkoani tarkistaakseni asiaa. Lokakuun kahdeksas järjestetään Vastarannan Kiiskessä seuraava runoavomic, ja ajattelin rohkaistua silloinkin tulemaan micin eteen. Kiiskessä oli tosi lämmin ja rohkaiseva ilmapiiri, tila ei ollut baarimaisen meluisa vaan enemmän unssimainen, mutta niin, että teepannut oli korvattu ulottuopeilla. Houkuttelen muitakin runoudesta kiinnostuneita kipittämään paikalle!

2 kommenttia:

 1. Apua, luin ensin että kurkkuprintti ja mietin että what tää asu täytyy nähdä, sillä sun päällä varmaan kurkkuprinttimekkokin näyttäis täydelliseltä :D
  Ihania kuvia jälleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://imgur.com/ngFdnoB
   Tämä printtinä kiitos. :D

   Poista