18.9.2016

Muistaakseni torstai 15092016, Mustavuoren luolat

Nyt soi:


Sadetakki: Lindex
Kaiken kärsineet maiharit: H&M
Sukkikset: H&M:n lastenosasto
Laukku: Innocent World

Käytiin Bean kanssa retkeilemässä ensimmäisen maailmansodan aikana rakennetuissa luolissa. Retki ei ollut pitkä - kävelymatkaa kämpiltäni Mustavuoren luonnonsuojelualueelle on alle vartti. Luolatkin löytyivät nopeasti, ei jouduttu kovin kauaa etsimään vaikka muistin sijainnin vain suunnilleen. Kotimatka tosin venyi, koska kiipesin koivuun ja hengasin siellä kunnes tuli hämärää. Helsinki on kuulemma maailman metsäisin pääkaupunki. Viimeksikin kun Bea tuli Tampereelta käymään, mentiin keskustan sijaan metsään, sillä kertaa Vanhankaupunginlahdelle. Silloin juteltiin lintubongareiden kanssa ja tuijotettiin Helsingin yliopiston lehmiä pellolla.

Toivottavasti tänä syksynä sataisi enemmän kuin aiempana, rakastan sadetakkiani niin paljon. Valkoiset maiharit alkaa olla kaiken nähneet ja kaiken kärsineet. Jo keväällä mietin, selviätkö ne hengissä Itä-Euroopan reissusta, ja kun Tshernobylistä poistuttaessa piti kävellä säteilymittareiden läpi, oikein toivoin että ne olisivat piipanneet. Ajattelin, että sinne jääminen olisi ollut kunniakas loppu maihareille. Niin ei tapahtunut, sen sijaan päädyin syyskuun alun J-fashion Fairin muotinäytökseen ne jalassa. Mulla ei muuten ole kuvia näytösasusta tai koko tapahtumasta ollenkaan, joten jos satuit paikalle kameran kanssa, katson juuri sinua kissanpentuilmeellä juuri nyt ja pyydän linkkaamaan kuvatodisteita.

Pari viikkoa sitten kolusin koko Itiksen metsästäessäni valkoisia sukkiksia. Niitä ei ole helppo löytää. Annin kanssa kierrettiin järjestelmällisesti läpi kaikki vaatekaupat, sillä ei mustaan pukeutuvana ollut realistista kuvaa valkoisten sukkisten metsästyksestä. Olin jo vajonnut epätoivoon tai oikeastaan jo luovuttanut, mutta H&M:n lastenosasto yllätti iloisesti. 170-senttisille tytöille tarkoitetut sukkikset sopivat suunnilleen S-kokoiselle ja kympin maksavassa paketissa oli jopa kahdet sukkikset! Ajattelin hakea pari pakettia lisää ja värjätä osan teellä luonnonvalkoisiksi, niiden löytämisestä kun ei ole toivoakaan.

4 kommenttia:

 1. oih,miten sukkikset värjätään teellä? olisin enemmän kuin kiinnostunut
  ps oot ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vielä itsekään ole täysin varma miten se tapahtuu, mutta lupaan postata kun tiedän! P.S. kiitos.<3

   Poista
 2. Oijjoi!! ♥ ♥
  Tonne pitää päästä! *____*

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on tosi siistit! Tuu joskus käymään niin näytän. :D

   Poista