12.10.2016

12102016

On soinut:

On katsottu:

Rakastan elekroniikkaa, mutta elektroniikka ei rakasta minua takaisin.
Tämä postaus on murto-osa siitä mitä jäi postaamatta läppärin sanottua itsensä irti.
Aamukasilta, laimeiden painajaisten jälkeen, yritän syödä aampalaa ruokahaluttomana ja onnistun puoliksi. Ruusuverhojen takana haalea harmaa taivas, keltaiset lehdet, kaunista mutta kylmää. Alan toipua kahden peiton alle ulottuneesta kylmyydestä. Illoista ja öistä harvoin voin sanoa mitään kovin kaunista, en nytkään, mutta voin hyvin päivisin ja etenkin kirjastoissa. Näppäimistön oltua poissa käytöstä totuin kynään ja paperiin, ihastuin valkoisiin aanelosiin, rakastuin enemmän kuin uskoin.

Päiväni ovat sitä mitä aina, laihaa teetä ja vahvaa röökiä, ystäviä jotka toisinaan tunnistavat hajuveteni muiden päällä kaupungilla. Yhä enemmän päiväni ovat aikaisempia aamuja, keskipäiväisiä ja iltapäiväisiä tunteja kirjastoissa. Tänäänkin aion löytää itseni Töölön kirjastosta, sen lukusalista, siinä on jotakin mitä kaipaan, jotakin luentosalin ja suuren luokkahuoneen väliltä. Kissanpentu kasvaa, ensin pikkuinen oli pelkkää häntää, sitten venyviä raajoja, nyt mittasuhteet ovat kasvamassa takaisin. Pöpö on harmaata pörröä, valkoisia tassuja, hupsuja korvakarvoja. Vielä hetken silitän kissaa, sitten jatkan keskipäivään hupenevaa aamua.

7 kommenttia:

 1. Ihana kissa <3

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisia runoja :) kirjoitatko joka päivä vai ryöpsähdyksittäin? mistä löydät inspiraatiota...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitan joka päivä, myös niinä päivinä joina ei tee mieli kirjoittaa. Löydän inspiraatiota ahdistuksesta ja avaruudesta, kaupungista ja ruuhkasta ja parhaimmillani saan pakokaasut kuulostamaan rakastajilta.

   Tein just postauksen jossa kirjoitin enemmän suhteestani kirjoittamiseen, ehkä se vastaa kysymyksiisi paremmin!

   http://milkyoolong.blogspot.fi/2016/10/16102016-kirjoitan-yolla.html

   Poista
  2. Kiitti tästä :) Inspiroivaa! :)

   Poista
 3. Ihanasti kirjoitat, tykkään niin sun ulosannista, se on runollista ♡
  Harmi että on aina ongelmia koneiden kanssa, susta kyllä selkeesti ei läppärit tykkää! Aaaws..mä haluun nähä sun kisuvauvan vaikka se onkin jo kasvanu.

  Tykkäilen hiuspalleroista! ^_^

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.<3 Kaikki elektroniikka vihaa mua. ; _; Onneks nähdään 12 tunnin sisällä miitissä tänään, sä et ainakaan vihaa mua niin kuin läppärit.

   Poista