19.10.2016

19102016

Nyt soi:Takki: Meramorphose
Kengät: Montreal
Mekko, päärusetti, paita jonka kaulus pilkottaa: 
Baby, the Stars Shine Bright


Ostoksia: Baby the Stars Shine Brightin mekko
ja kahdet eBaysta löytyneet kermansävyiset kengät.
Opin vasta viime viikolla, että ulos tarvitsee kaulaliinan ja lapasetkaan eivät olisi liioittelua. Kävin Karlan kanssa lumoutumassa Kansallisbaletissa ja ihailemassa ballerinojen jalkoja, jotka piirtävät piruetit paikoilleen, ja ammattitaitoa, joka tekee mahdottomista nostoista höyhentä kevyemmät.

Otin kellon pois seinältä ja nukuin eteisen lattialla koska niin vain huvitti tehdä. Käyn läpi paperipinoja, vanhoja päiväkirjoja, etsin hukkuneita postimerkkejä, kadonneita sairaslomatodistuksia. Kissani syö Arabian teekupeista, itse olen lähinnä juonut kuumaa ja kermaista kaakaota. Siirtelen huonekaluja minne sattuu, vaihdan kämpän järjestystä aina kun kyllästyn, se on usein.

Tilkkasin keittiön ruman kasarioranssin seinän piiloon sinitarroin kiinnitettyjen tarot-korttien ja Etelä-Suomen kartan alle. Ympyröin Kouvolan ja alleviivasin Helsingin. Pohjois-Suomi jäi kartan kääntöpuolelle, mutta ei se mitään. En ole muutenkaan käynyt ikinä Oulua pohjoisemmassa. Totta puhuen en edes käynyt Oulussa vaan Hailuodossa.

Iiraliina järjesti sunnuntaina miitin. Toivon, että Kaisaniemen kasvitieteellisessä otetut miitin viralliset asukuvat onnistuivat, omia kuvia ei tullut otettua. Aamulla, kahden tunnin virittelyn jälkeen, onnistuin kiinnittämään itsekoristelemani, OTT classic -inspiroituneen unisiepparin päähäni, olin siitä niin tyytyväinen että tunsin oloni jumalattareksi. Istuimme monia tunteja Fazer-kahvilassa, meitä oli monta, yli kaksikymmentä. Kaiken sen kauneuden, pitsisten helmojen ja hymyilevien silmien jälkeen itähelsinkiläisen lähiön lähikauppa oli karu pudotus tuulipukuiseen todellisuuteen. En ole päässyt siitä yli.

2 kommenttia:

 1. Oi että kun on ihanat nuo matalat beiget kengät! ♡ Teet upeita ebay löytöjä! Ihan mahtavaa. Noissa näyttää vielä että on varpaillekin tilaa, mitä monissa kengissä ei ole.

  Ja voi kyllä sunnuntain jälkeen on paluu todellisen harmaaseen ja synkkään tyylitoppapukuiseen Suomen perusmeininkiin.. Hetken saa onneksi uppoutua röyhelömaailmaan muiden ihanaisten kanssa. Toivottavasti taas pian. ♡

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli superkiva nähdä miitissä!

   Ja kengistä joo, mulla on suht leveä lesti jalassa niin noi on just sopivat. Malli on oikeastaan sama kuin AP:n Tea Party -kengissä, mutta yksinkertaisemmat ilman eturusettia.

   Poista