13.11.2016

13112016 klo. 0956


Asukuvan huono laatu ahdistaa, blogeissa sanotaan tärkeintä olevan hyvät kuvat mutta tämä on taas se aika vuodesta kun on pimeää ja tämä on taas se aika vuodesta kun kaikki ahdistaa. 

Kissa on kasvanut, ei Pöpö enää mahtuisi tuohon jauhopussiin. Kaikkialle se yrittää kyllä tunkea itseään, vaikuttaa siltä ettei se ole vielä itsekään tajunnut miten isoksi on kasvanut. Tuskin ehdin saada vanukkaita kun kissa on jo kauppakassissa, että oli kissaa hyvällä kilohinnalla tarjouksessa Prismassa. Tai siltä se ainakin vaikuttaa.

Sisko täytti 19. Isä 50, kirjoitin sille runon. Sitten minä täytin 24. Juhlin myöhemmin. Viikon sisällä kaikkien synttärit ja nyt isänpäivä. Päivitän tämän ja lähden Kouvostoliittoon ja annan tuulen sekoittaa hiukseni niillä pelloilla. Hehtaareittain peltoa. Pelkkää peltoa. Pöpö tulee mukaan. Kannan sen mukana valjaissa, varmaan nukahtaa junassa laukkuuni. Minähän sanoin että se tunkee itsensä kaikkialle.

4 kommenttia:

  1. Tuo kuvahan on todella kaunis. Tulee mieleen daguerrotypia. Jäin katsomaan sitä pitkäksi aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi. Kiva kuulla. Oikeasti jos et olisi sanonut tuota, olisin ollut loppuelämäni vakuuttunut siitä, ettei näissä valo-olosuhteissa kannata koskaan yrittää mitään, ja tämä kuva olisi aina ollut todiste siitä.

      Poista